Nieuws

28 en 29 april is het ons jaarlijks eetfestijn, en natuurlijk zijn jullie allemaal uitgenodigd!!
De leiding zal zaterdag 28 april de hele dag nodig hebben om alles voor te bereiden dus is het helaas geen ronde.

Opgelet op zaterdag 7 april is er geen ronde!

Kom nu zaterdag  31/03 zeker naar de ronde want het is bondsnamiddag! Dat wil zeggen dat we een groot spel spelen met alle groepen samen. 

Ps: er is ons verteld geweest dat de paashaas misschien wel een bezoekje brengt

Joepie, het weekend is niet meer veraf! Ook dit jaar trekken we er met alle groepen op uit en gaan we naar Galmaarden.
Vergeet jullie niet in te schrijven!

Zaterdag 6 januari gaat de eerste ronde van het jaar van start! de leeuwkes, jongknapen en tiptoppers hebben ronde van 17u tot 19u. De knapen, jonghernieuwers en aspiranten hebben ronde van 19u tot 21u.

Zaterdag gaan we schaatsen! OPGELET, door de openingsuren van de schaatsbaan schuift de avondronde van de jongste groepen een uur vooruit, van 16u tot 18u dus.

In december en januari zijn het avondrondes! Dit wil zeggen dat de leeuwkes, jongknapen en tiptoppers ronde hebben van 17u tot 19u. De andere groepen zijn welkom op KSA van 19u tot 21u.

Tot zaterdag!

Nu zaterdag 28 oktober is het stuntdag! Dit wil zeggen dat we samen met alle andere ksa's van het gewest Land van Aalst spelletjes spelen in het groot park.

Op zaterdag 16 september is het weer zover, we starten ons nieuw KSA-jaar! Om het zo goed mogelijk in te zetten hebben wij alweer een super toffe openingsronde voor jullie in petto. Het thema van dit jaar: King Arthur

Zoals jullie waarschijnlijk al hebben vernomen gaan we ook dit jaar op kamp. De leiding heeft een hele leuke kampplaats uitgezocht in Sprimont.

Pagina's

Subscribe to Nieuws